Hvad kan man købe i en dyrehandel?

Hvad kan man købe i en dyrehandel? - TXS

Der er mange forskellige ting på hylderne, når du bevæger dig ind til en dyrehandler. For det første er der jo en masse dejlige dyr, som du kan kigge nærmere på, men der er i lige så høj grad også tilbehør og foder til alle de dyr, de sælger, samt flere til.

Du kan ikke købe hunde og katte hos en dyrehandler, men du kan godt købe udstyr og foder til dem derinde, så det er ikke noget problem.

Fisk til dit akvarium

Noget af det, du blandt andet kan finde hos en dyrehandler, er naturligvis fisk. Akvariefisk nærmere bestemt. Hvis du har et akvarie, eller hvis du drømmer om at få dit eget akvarie, kan du med fordel vælge at besøge en dyrehandler, hvor du kan finde lige netop det akvarie, du gerne vil have.

Når du har dit akvarie på plads, kan du begynde at kigge på, hvilke fisk du gerne vil have deri. Der er fisk i alle former og farver og til alle priser. Du kan finde akvariefisk for ned til omkring 20 kroner og opefter, men de kan også sagtens koste meget mere, alt afhængig af hvilken art du vil have.

Hvad kan man købe i en dyrehandel? - TXS (2)

Krybdyr, øgler og slanger

Er du mere til et terrarie, kan du også finde masser af guf til sådan et. Skulle det evt. være noget med python, boa eller en snog? Du kan også leguaner, gekkoer, kamæleoner eller andre øgler til dit terrarie.

I den anden boldgade finder vi pattedyr som mus, rotter og egern, som du typisk også kan finde hos dyrehandlere. Disse koster alt fra få hundrede kroner til mange tusinde kroner, alt afhængig om det er en grøn anole eller en kongepython du skal have fat i.

Gnavere og fugle

Hvis fisk eller krybdyr ikke lige er noget for dig, kan du også vælge at tage et nærmere kig på de mange forskellige gnavere eller fugle, som du også finder hos en dyrehandler. Du kan bl.a. finde gnavere som kaniner, marsvin, hamstere – eller hvad med din helt egen fritte?

Kigger vi på fugle, er det også et oplagt dyr, da det er nemt at holde, i takt med at det bare befinder sig et bur, hvor du skal gøre rent jævnligt. Selvfølgelig skal de også have mad, men de passer langt hen af vejen sig selv. Her kan du finde alt fra undulater til papegøjer.

Hvad kan man købe i en dyrehandel? - TXS (3)

Foder og tilbehør

Uanset hvilket dyr du vælger at købe, kan du være sikker på, at du kan finde alt det foder og tilbehør til det dyr, i den dyrehandel du har købt dyret i. Hvis du vil, kan du også sagtens købe dit foder og tilbehør andre steder, hvis det er nemmere for dig.

Dyrehandlere ligger inde med masser af tilbehør og udstyr til kæledyr af stort set alle arter, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan få det, du har behov for til dit dyr, hvis du vælger at besøge en dyrehandel.

Vær den første til at kommentere på "Hvad kan man købe i en dyrehandel?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*