Hvad er en dyrehandler?

Hvad er en dyrehandler? - TXS

En dyrehandler er en butik, der forhandler dyr, foder og tilbehør til dyr. Her har du mulighed for at købe alt fra foder til dine akvariefisk, en hamster til dine børn eller legetøj til dit kæledyr.

Der findes mange dyrehandlere landet over, og der er gode chancer for, at der også er en dyrehandler, i nærheden af hvor du bor.

Hvilke dyr kan jeg købe?

Hos en dyrehandler er der en lang række af forskellige dyr og arter, du kan købe dig. De mest udbredte dyr, du kan finde hos en dyrehandler, er som regel fugle, gnavere, krybdyr og akvariefisk. Det er primært inden for de fire boldgader, vi befinder os, når vi taler om dyr, du har mulighed for at købe hos en dyrehandler.

Mange af dem har du mulighed for at købe direkte på nettet. Der er dog stor forskel på, om du skal have dig en undulat, en akvariefisk, en kamæleon, eller hvad du nu har i tankerne. Det er noget vidt forskelligt udstyr, der skal bruges til de forskellige dyr.

Hvad er en dyrehandler? - TXS (2)

Hvilke dyr kan jeg ikke købe?

Du kan ikke købe almene kæledyr som eksempelvis hunde og katte hos en dyrehandler. Du kan dog til gengæld finde rigtig meget udstyr til dine hunde og katte hos en dyrehandler, så du skal ikke være bange for at kigge forbi, hvis du har brug for noget nyt legetøj til din kat, eller hvis du mangler hundefoder af en god kvalitet.

Der er også mulighed for at købe plejemidler og hunde- eller kattebure, hvis du eksempelvis skal transportere dine dyr, og du kan finde bøger om stort set alle dyr, hvis du har behov for det.

Hvad koster det at købe dyr hos en dyrehandler?

Det kommer meget an på, hvilket dyr du har i tankerne. En gubby til dit akvarie kan koste dig 29 kroner, mens du kan slippe små 4.000 kroner for en kongepython til dit terrarie. Jo sjældnere et dyr der er tale om, desto mere skal du som regel også slippe for at få det hjem.

Så hvis du gerne vil have et rigtig sejt og mere sjældent dyr, kan du godt forberede dig på at skulle af med et par tusinde kroner. Men hvis du bare gerne vil have en gnaver, en lille øgle eller en fisk, koster det helt ned til et par hundrede kroner.

Hvad er en dyrehandler? - TXS (3)

Hvordan finder jeg den nærmeste dyrehandler?

Du kan meget nemt søge efter den nærmeste dyrehandel på Google. Hvis du ikke kender til en dyrehandler i din lokale by, er der gode chancer for, at der er en at finde inden for en relativ lille radius.

Der er mange dyrehandlere landet over, og hvis du ikke kan finde det, du har brug for hos din lokale dyrehandler, er det bare med at klikke dig ind online, hvor du også finder en stor del dyrehandlere, der kan levere direkte hjem til din dør, uanset om der er tale om dyr, foder eller tilbehør.

Kan jeg lave min egen dyrehandel?

Ja, der er intet, der forhindrer dig i at lave din egen dyrehandel. Har du altid drømt om at have din egen butik, og er du glad for dyr, er det jo oplagt at slå de to ting sammen og skabe din egen dyrehandel.

Du kan jo starte ud med en butik på nettet, og til at starte med kan du nøjes med at sælge tilbehør og foder, hvis du ikke er i stand til at danne rammer om en butik med levende dyr. Så kan du på sigt bevæge dig over i at sælge dyr, når du får de rette forhold og omstændigheder.

Vær den første til at kommentere på "Hvad er en dyrehandler?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*